Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitokirja

Hoitokirjaan kirjoitetaan kaikki hoitamista koskevat viestit hoitotarinoita ja joihinkin erillisiin kategorioihin liittyviä viestejä lukuun ottamatta. Jos esimerkiksi haluat antaa jonkin tavaran Pokémonillesi tai käyttää jonkin tavaran, kertoa juuri nappaamasi Pokémonin tiedot tai päivittää omia tietojasi, voit laittaa viestiä tänne. Huomioi, että tarinoille on oma kirjansa. Hoitosivuille tai sähköpostiin kirjoitetusta uudesta hoitotarinasta voi kuitenkin ilmoittaa täällä. Hoitokirja on tarkoitettu vain hoitajille.

Contact | Tarinakirja | Erikoiskirja

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://tickets.w2.fi/

19.01.2017 23:34
Hei :)! Juttelimme asiasta chatin puolella eilisyönä ja pyysitte minulta chatissa hyviä perusteluja saada Zorua aloituspokémonikseni alusta-aloitusta varten. Tässä nyt olisi ainakin kahdeksan jonkintasoista perustelua saada tämä kyseinen pokémon :) Ja ymmärrän täysin miksi tarvitset hyvät perustelut :) Jos vastaat myöntävästi, alankin sitten kirjoittamaan ensimmäistä osaa uudesta tarinastani sekä hakemusta uusista tiedoistani tännepäiten :)

- Aluksikin, mietin alusta-aloitusta jo hetken aikaa sekä mietin kaikkien mahdollisten eri startterien sekä monen muunkin pokémonin välillä päätyen aina siihen etten löytänyt muista lajeista mieleistäni aloituspokémonia.

- Tämän lisäksi Zoruan saaminen sekä tämän illuusiovoimat tulevat olemaan tärkeä sekä hankalasti korvattava osa uutta juontani. En halua spoilata sinua vielä enempää asiasta, mutta voin kertoa vielä lisää perusteluja tähän kohtaan liittyen yksityisviestillä, jos haluat. Esimerkiksi Zorua tulisi liittymään vahvasti erääseen uuden juonen hahmooni.

- Eräänä syynä (vaikken ihan niin hyvänä) sanon myös että Zorua on ollut eräs lempipokémoneistani jo vuodesta 2010 eli siitä asti kuin tieto Blackin ja Whiten julkaisusta sekä tästä kyseisestä pokémonista alun perin tuli.

- Kesti erittäin pitkään miettiä pokémon, joka olisi mielestäni sekä hieno, ei yksimuotoinen, sekä aloituspokémon jota ei ihan joka paikassa näe (tämä seikka on minulle tärkeä. Linkissäkään ei ole kuin yksi). Lisäksi vaikka Zorua on harvinainen, se ei olisi liian ylivoimakas eikä sen tyyppietu-/haittasuhde ole liian voittamaton (1 salilla heikko ja kahdella vahva). Sen aloitusiskutkaan eivät ole mitenkään järjettömän vahvat (Scratch, Leer, Pursuit).

- Mietin alusta-aloitusta jo hetken aikaa sekä mietin kaikkien startterien välillä, enkä vain löytänyt mieleistäni vaikka mietin startteriseikkaa aika pitkään.

- Juonen kannalta on myös tärkeää että pokémon osaa muuttaa muotoaan, mutta Zorua ei kuitenkaan ole liian ylivoimakas tämän ominaisuuden suhteen, sillä Illusionin tuoma muodonmuutos lähtee heti kun pokémoniin osuu yksikin isku sekä sillä on yhä vain 5-tasoisen Zoruan voimat ja hyökkäykset, eli ei omista samaa effektiä esimerkiksi kuin Ditto tai Mew.

- Zorua on myös tämän lisäksi inspiroiva pokémon ja voisin keksiä nimenomaan tälle aloitus-Zorualle tarinan aikana laajat ja mielenkiintoiset taustatarinat.

Nimi: Nami
Kotisivut: http://ririalina.vuodatus.net/

15.01.2017 16:25
Jos nyt pääsin messiin, niin eka tarina olisi jo valmis. :'D Tokaan voi mennä kuukausia. Kai voit tarinan laadustakin vähän arvioida, kelpaanko jengiin.

Vastaus:

No niin! Vastattu on. :) Toivottavasti löysin oikean kohdan kommentille. :'D

Eikä haittaa, vaikka jatko-osassa kestäisi. Täällä on aika reilut aikarajat noin niinkuin tarinoiden suhteen, jos muuten välillä ilmoitat olevasi hengissä. :')

Nimi: Raven

13.01.2017 14:10
Annan Everstonen Kamorille, kun kerran jo kymppitasolle mentiin ja kehitys lähestyy vähän turhan kovaa vauhtia. :')

Lisäksi, koska tykkään hyppiä köyhän ja vielä köyhemmän välillä, niin ostan muutaman jutun:

1x Party Seal B (50LC)
1x Fire Seal B (50LC)
1x TM 72 (Volt Switch) (350LC)
1x Style Ball (100LC)
Yht. 550LC

Opetan Volt Switchin saman tien Pachirisulle.

Vastaus:

Lisään nämä. :)

Nimi: Cupcake
Kotisivut: http://kitsune.suntuubi.com/

11.01.2017 22:31
Hurjuus on tapahtunut! Cupcake hankki hoitosivun! Aika jännää. Siirrän siis tarinointini tästä lähtien Kitsunen puolelle, etusivulla ja viekussa linkit omaan kirjaan tarinoiden arvioinneille.

Vastaus:

Selvä. Vaihdan osoitteen profiiliisi, ilmoittelehan tänne kun saat seuraavan tarinan kirjoitettua. :)

Nimi: Raven
Kotisivut: http://red.suntuubi.com/?cat=136/

11.01.2017 22:18
Tarinan uusin osa kirjoitettu...

Vastaus:

Lukemaan~ :)

Nimi: Raven

11.01.2017 20:12
Volbeatin tiedot tässä:

Nimi: Chante
Luonne: Chante on melko ylimielinen otus, joka helposti luokittelee itsensä muita Pokémoneja paremmaksi. Volbeat on oikea kouluttajansa lemmikki, ja pitää tarkasti huolen siitä, etteivät muut tiimin jäsenet syrjäytä tätä asemastaan. Pokémon viihtyy loistavasti pallonsa ulkopuolella ja seuraileekin Revanea ympäriinsä pitäen silmällä kaikkea, mitä tytön ympärillä tapahtuu. Chante on aika puhelias tapaus, vaikka positiivista sanottavaa sillä on harvemmin. Volbeat toimii eräänlaisena neuvonantajana kouluttajalleen, ja vaikka se ottaakin itselleen melkoisesti erityisvapauksia, osaa se myös hallita suuria kokonaisuuksia tehokkaasti ja olla avuksi muille.
Ottelukentälle joutumista Chante välttelee viimeiseen asti, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että Pokémonin taidot kannattaisi aliarvioida. Ovelalla hyönteispokémonilla tuntuu aina olevan kokonainen pakka kortteja hihassaan, ja erityisesti monien oman puolen jäsenten harmiksi tätä on hyvin hankala voittaa. Kaiken lisäksi Chante on huono häviäjä - ja vielä huonompi voittaja. Huolimatta siitä, ettei Chante ole järjin pidetty tiiminsä keskuudessa, onnistuu Volbeat usein pompottamaan muita oman tahtonsa mukaan. Joskus tämä yrittää myös tietoisesti hankkiutua eroon muista tiimin Pokémoneista, ja välillä joku saattaakin yhtäkkiä kadota Chanten suunnitelmien seurauksena.

Vastaus:

Tämä Pokémon tietää ongelmia, sano minun sanoneen... :o

Lisään tiedot~

Nimi: Raven

07.01.2017 12:46
Hui kamalata, en nyt osaa sisäistää sitä, että valitsisit mut kuukauden hoitajaksi, mutta... Mystery Egg ei kyllä haittaisi tiimin hännillä roikkumassa. ; 3 ; Palkinto nro 1 siis, kiitos.

Ja kiitos tästä kunniasta. :3

Vastaus:

Palkinto nro 1 se siis on. Lisään nämä~

Ja eipä mitään. x3 Mielestäni olet yksi aktiivisimpia startteja täällä Linkissä. Sait tuossa noin ensimmäisen kuukauden aikana napattua Pokémoneja, osallistuttua turnaukseen, aloitettua tarinan ja kirjoitettua useamman osan ja vaikka mitä muuta. Ansaittu paikka kyllä. ;)


//EDIT// (11.1.2017 klo 11:16)

Ai niin, ja koska unohdan aina sen ensimmäisellä kerralla tähän vastaukseen laittaa, niin palkintoonhan kuuluu myös arvottu tavara kaupasta! Sinulle arpoutuu tällä kertaa... Water Stone!

Nimi: Shinku
Kotisivut: http://brokendreams.suntuubi.com/?cat=210

03.01.2017 02:37
Sain vihdoin tarinan kirjoitettua ;-; Sori kun siinä kesti niin kauan. Samalla voisin tehdä pari ostosta :>
1kpl Style ball (-100LC)
1kpl Pinkan berry (-70LC)

Otan Petililin Doom Driven talteen inventoryyn :> Tässä muuten Petililin tiedot vielä:

Nimi: Naya
Luonne: Naya on omituinen ja vähän reppana otus, joka ei poikkeavan ulkomuotonsa ja käytöksensä puolesta oikein sovi mihinkään. Se tahtoisi kyllä saada ystäviä, mutta kaikki muut pitävät sitä vain pelottavana friikkinä ja kummajaisena, joka tulisi kiertää kaukaa. Lopulta Naya ymmärsi, ettei se tulisi koskaan kelpaamaan tällaisenaan, mikä johti sen masentumiseen, katkeroitumiseen ja lopulta sekoamiseen.

Vastaus:

No niin! Pitääkin mennä lukemaan! :3
Eikä haittaa, vaikka välillä vähän kestäisikin, kun olen kuitenkin muuten havainnut sinut täällä pyöriskelemässä. ;)

Lisään ostokset ja tiedot heti kun olen vastannut tarinaan~ ^^

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://tickets.w2.fi/

01.01.2017 23:56
Harmin paikka, ettei petopalloa sit tullutkaan... Noh, mitäs en tajunnut pyytää ennen aikarajaa :D

Mutta asiasta kukkaruukkuun... Haluaisin siis ilmoittaa, että väkersin itselleni uuden hoitosivun. Sen osoite on tuo kotisivut-osiossa mainittu tickets.w2.fi. Toivottavasti tykkäät (ainakin chatin puolella tykkäilit) :) Tekemisessä meni kivasti aikaa :D

Vastaus:

Jep. Anteeksi jos kuulostin kauhean tylyltä, mutta nyt aion tosissaan vahtia niitä aikaroja kuin haukka, mitä erilaisiin tapahtumien ja erikoisuuksien deadlineihin tulee. :'3

Vaihdan hoitosivujesi osoitteen. Toivottavasti nämä nyt osoittautuvat toimiviksi, niin ei enempää aikaa uhraudu sivujen välillä vaihteluun. :')

Nimi: Ässä

01.01.2017 00:19
Tälleen 2h ja 19min myöhässä Beast Ballia pyytäisin :) Anteeksi myöhästyminen mutta uudenvuoden kiireitä vaan riitti keskiyölle saakka :D

Vastaus:

Aikaraja oli selvästi ilmoitettu klo 22:00 asti. Ideana oli, että pallon saavat ne, jotka tuohon aikarajaan mennessä sen tajuavat pyytää. Myöhästyminen on myöhästyminen, olipa se sitten yhden minuutin tai useamman tunnin.

Nimi: Cupcake

31.12.2016 20:29
Beast ball! Yaas, queen.

Vastaus:

Lisään~ :3

Nimi: Raven

31.12.2016 16:18
Yay! One Beast Ball, please! :3

Vastaus:

Coming right up! ^^

Nimi: Cupcake

30.12.2016 02:45
Vapautan teidät kaikki tuskalta aina kun menette mun profiiliin ja vaihdan tunnusmusiikkini viimeinkin johonkin joka jopa kuvastaa Kaita :'D biisi on in love with a ghost - we were friends https://www.youtube.com/watch?v=eZ7YrWsJRgQ

Vastaus:

Oletan nyt, että in love with a ghost on se esittäjä ja we were friends biisin nimi, vaikka ovatkin noin päin? :') Ja kaikki pienellä? Korjaa jos menee väärin.

Vaihdan biisin~

Nimi: Raven

29.12.2016 15:06
Pachirisulta Sitrus Berry pois. Tässä sen tiedot:

Nimi: Mafu
Luonne: Mafu on erittäin eloisa tapaus, ja tiimissään tunnettu erityisesti pohjattomista voimavaroistaan. Tältä Pokémonilta ei energia tunnu loppuvan koskaan, ja se voisi otella jopa unissaan. Mafun sähköinen luonne pääseekin parhaiten oikeuksiinsa ottelukentällä, jonka tämä ottaa haltuunsa vikkelyytensä ja loputtoman tarmonsa avulla.Mafu panostaa täysillä kaikkeen mitä tekee, eikä luovuta ennen kuin kaikki keinot on käytetty.
Hyväluontoisella ja positiivisella Pachirisulla on joskus ongelmia ymmärtää tiiminsä pessimistisempiä jäseniä. Usein muiden murheet menevätkin täysin ohitse Mafun käsityksen, ja tältä jää silloin tällöin huomaamatta erittäin tärkeitä sosiaalisia vihjeitä, mikä saa Pachirisun näyttämään typerältä muiden seurassa. Kentän ulkopuolella Mafun älykkyys vaikuttaisi muutenkin putoavan surullisen mataliin mittoihin, vaikka otellessaan Pokémon onkin monia tiimiläisiään viisaampi. Tästä huolimatta Mafu on tärkeä osa tiimiä ja yksi Revanen luotetuimmista Pokémoneista; ja tästä paikasta se pitää kiinni.


Ja joululahjaksi valitsen Style Ballin, mikäli mahdollista. :3

Vastaus:

Style Ball käy hyvin. Lisäilen~ :)

Nimi: Shinku

28.12.2016 19:46
Valitsen joululahjajutuksi Friend Ballin :3

Vastaus:

Friend Ball lisätty tavaroihisi~ ^^

Nimi: Cupcake

28.12.2016 16:05
Otan Timer Ballin :>

Vastaus:

Selvä, lisään muiden päivitysten mukana tietoihisi~

Nimi: Ässä

27.12.2016 07:02
Voisin toivoa lahjaksi Heat Ballia. Hyvät joulut sinnekin tälleen myöhässä :D

Vastaus:

Selvä, lisään reppuusi Heat Ballin. :) Samoin sinne! ^^

Nimi: Cupcake

24.12.2016 12:21
(Message 4x combo!!!) annan nyt ravenin toiveitten mukaisesti fennekinille sen ravenin antaman rare candyn :')

Vastaus:

Selvä. Fennekin saavuttaakin sitten tason 12! :)

Nimi: Cupcake

23.12.2016 23:20
Ostan GB Soundsin ja kysyn samalla paljonko uuden tunnusbiisin valitseminen maksaa?

Vastaus:

Lisään sen tavaroihisi~ ^^

Tunnusbiisin vaihtaminen on Boutiquen ominaisuuksia ja maksaa 300LC. :)

Nimi: Cupcake

22.12.2016 02:36
Hienoa! Siinä tapauksessa vaihdan kaikille nykyisille pokémoneilleni style ballit :DD

Vastaus:

Selväpä se. Käyn vaihtamassa~

Nimi: Cupcake
Kotisivut: http://i.imgur.com/rKYheEN.png

22.12.2016 01:02
Ja mun style ball :> Voiko tän siis ilmaseks vaihtaa jollekin pokemonille vai pitääkö se tehdä tyyliin pokélockerissa?

Vastaus:

Style Ballin voi aina vaihtaa ilmaiseksi, kunhan sellainen tavaroista löytyy. Palloa ei kuitenkaan enää voi vaihtaa takaisin aiempaan palloon. :)

Vaihdan tämän Style Balliksesi~

Nimi: Raven
Kotisivut: http://red.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/ndjb.png

22.12.2016 00:41
Tuossapa olisi oma Style Ball designini ^

Vastaus:

Ooh, ihana väri. :3 Muutan Style Ballisi tähän tyyliin~

Nimi: Cupcake

21.12.2016 22:52
Tournament-palkinnoksi houndoominite :)

Vastaus:

Selvä~ ^^

Yksityinen viesti

21.12.2016 22:31

Nimi: Melacie
Kotisivut: http://dustykey.suntuubi.com/?cat=44&lang=fi

11.12.2016 15:30
Tadaa, neljäs luku on nyt julkaistu ^.^ Anteeksi että sen kirjoittamisessa kesti näinkin kauan c:

Vastaus:

Vastattu on! ^^ Eikä kesänyt mitenkään liian kauan, olithan lomallakin välissä. ;3

©2017 L I N K - suntuubi.com